Oscar,

I had this problem with a cvs I grabbed about a month ago… and I just grabbed latest cvs and still have same problem installing using wizard.

I tried on a different server than last time and using the mysql root user to setup tables, but I still get the following and I am unable to continue despite that the tables do get created successfully:

 

Error

There has been an error during the process. Please have a look at the following error message(s) and try again.

There was an error creating the tables in the database. Please make sure that the user chosen to connect to the database has enough permissions to create tables.

Table Articles created successfully.
Table Article categories created successfully.
Table Comments created successfully.
Table Notifications created successfully.
Table Blogs created successfully.
Table MyLinks created successfully.
Table MyLinks Categories created successfully.
Table MyRecent created successfully.
Table MyRecent categories created successfully.
Table Permissions created successfully.
Table Referers created successfully.
Table Trackbacks created successfully.
Table Users created successfully.
Table Permissions created successfully.
Table Configuration created successfully.
Table Blocked hosts created successfully.
Table Blocked content created successfully.
Table Gallery Resources created successfully.
Table Gallery Albums created successfully.
Table Bayesian Filter data table created successfully.
Table Bayesian Filter Information created successfully.
Error creating table: You have an error in your SQL syntax near 'article_categories_link( id int(10) NOT NULL default 0 auto_increment PRIMARY' at line 1
Table Definition of custom fields created successfully.
Error creating table: You have an error in your SQL syntax near ') TYPE=MyISAM' at line 10