#19 Multiple users + embedded jre

closed-works-for-me
None
5
2008-02-03
2006-12-05
Christiaan
No

Just to make sure this bug won't get lost on the forum:
https://sourceforge.net/forum/forum.php?thread_id=1618672&forum_id=332684

I am using 3.0 pre1. I have an embedded jre. When I install the application on a network drive and one user starts the executable then the next user cant start the application anymore. The following message appears:
"Error occured while starting the application. No such file or directory".

Note, the same user can start the application twice. If I copy the executable (give it another name) it does start the application for that user.

kind regards,
Christiaan

Discussion

  • Grzegorz Kowal
    Grzegorz Kowal
    2006-12-05

    • assigned_to: nobody --> grzegok
     
  • Grzegorz Kowal
    Grzegorz Kowal
    2008-01-19

    Logged In: YES
    user_id=917657
    Originator: NO

    It works fine for several users on a local disk, maybe it's a net configuration problem ? Can you check that with a newer version, 3.0.0-pre2 or (preferably) from CVS ?

    Grzegorz

     
  • Grzegorz Kowal
    Grzegorz Kowal
    2008-01-19

    • status: open --> pending-works-for-me
     
  • Logged In: YES
    user_id=1312539
    Originator: NO

    This Tracker item was closed automatically by the system. It was
    previously set to a Pending status, and the original submitter
    did not respond within 14 days (the time period specified by
    the administrator of this Tracker).

     
    • status: pending-works-for-me --> closed-works-for-me