Kxicq2 crash when closing a chat window

Help
LW
2002-12-15
2002-12-15
  • LW
    LW
    2002-12-15

    Hello,

    First a question: Is KxICQ2 development halted? I dont see alot of activity. KxICQ2 is by far the best ICQ client available for *nix IMO, so its a shame if it dies a silent death...

    Second: Ive stumbled upon a problem with KxICQ2 recently which renders it unusable. Doesnt matter if I use CVS version or latest release. Whenever I close a chat dialouge, KxICQ2 crash with the following backtrace:

    [code]
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...[New Thread 16384 (LWP 24466)]
    (no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
    (no debugging symbols found)...0x4117ba99 in wait4 () from /lib/libc.so.6
    #0  0x4117ba99 in wait4 () from /lib/libc.so.6
    #1  0x411f820c in __DTOR_END__ () from /lib/libc.so.6
    #2  0x40f60ba3 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
    #3  0x40e0461b in KCrash::defaultCrashHandler(int) ()
       from /usr/kde/3.1/lib/libkdecore.so.4
    #4  0x403ce45c in QDialog::reject() () from /usr/qt/3/lib/libqt-mt.so.3
    #5  0x403ce8bb in QDialog::closeEvent(QCloseEvent*) ()
       from /usr/qt/3/lib/libqt-mt.so.3
    #6  0x4029e6a4 in QWidget::event(QEvent*) () from /usr/qt/3/lib/libqt-mt.so.3
    #7  0x4020c646 in QApplication::internalNotify(QObject*, QEvent*) ()
       from /usr/qt/3/lib/libqt-mt.so.3
    #8  0x4020bc06 in QApplication::notify(QObject*, QEvent*) ()
       from /usr/qt/3/lib/libqt-mt.so.3
    #9  0x40d74f3a in KApplication::notify(QObject*, QEvent*) ()
       from /usr/kde/3.1/lib/libkdecore.so.4
    [/code]

    Running on:

    Gentoo
    glibc 2.3.1
    gcc 3.2.1
    KDE3.1rc5

    What packages do I likely need to try and recompile in order to fix this? Any suggestions highly appreciated.

    Cheers!

     
    • LW
      LW
      2002-12-15

      Ive confirmed with other KxICQ2 users that this happens when using KxICQ2 with qt-3.1.0.