#46 Will not SEND via MSN account

open
nobody
None
5
2006-01-01
2006-01-01
chickdhc98
No

iMac G5 with 10.4.3 using HTTP Mail Plugin version 1.47

Worked nicely for about two weeks, but then ran into a problem sending
mail from MSN account. Still sends fine with .Mac account.

Here's the error code:

*** -[NSURL initWithString:relativeToURL:]: nil string parameter

Then a dialog box

"Cannot send message using the server services.msn.com
Use the pop-up menu below to try a different outgoing mail server. All
messages will use this server until you quit Mail or change your network
settings."

Message from: Name <username@msn.com>
Send message using (dialog box with .Mac and Hotmail accounts)"

Then three boxes
EDIT MESSAGE USE SELECTED SERVER TRY AGAIN LATER

After selecting EDIT MESSAGE, and changing the SENDER to .Mac account,
no problems.

Hope someone has some insight--this is an otherwise fantastic product,
and is worth a donation (haven't been able to submit one).

Discussion

  • Logged In: NO

    I had this problem also.
    I cleared it by going to the account tab in preferences and resetting the
    outgoing server to "None" the plug-in began to send mail again.

    I think I caused this to happen when I initially set up by putting
    username@hotmail.com in the account name - so when it generated the
    server name it did so incorrectly. Re-setting to none allowed it to generate
    the correct server name.

     
  • Logged In: NO

    Same exact thing happening to me.
    Help!