Hi,

I have installed htdig 3.2.0b6 on a sloaris 5.8 machine and configured by making necessary changes to htdig.conf file

I am trying to index my local files using htdig, to achieve this i mapped the start_url to loacl path.

I start htdig from a shell script.

Following the output i see when i run htdig and htmerge. 
Indexing col13 on  Wed Nov 9 00:00:47 MST 2005
before call to htdif
ht://dig Start Time: Wed Nov  9 00:00:47 2005

New server: whitewa1.bea.com, 9001
- Persistent connections: enabled
- HEAD before GET: disabled
- Timeout: 30
- Connection space: 0
- Max Documents: -1
- TCP retries: 1
- TCP wait time: 5
- Accept-Language:
Trying to retrieve robots.txt file
Trying local files
  found existing file /usr/local/engtools/datamine/fulltext/data/robots.txt
Parsing robots.txt file using myname = htdig
Found 'user-agent' line: *
Pattern:


pick: whitewa1.bea.com, # servers = 1
0:2:0:http://whitewa1.bea.com:9001/CR_NT/CR133680.txt: Trying local files
  found existing file /usr/local/engtools/datamine/fulltext/data/CR_NT/CR133680.txt
size = 3496
1:3:0:http://whitewa1.bea.com:9001/CR_DE/CR133680.txt: Trying local files
  found existing file /usr/local/engtools/datamine/fulltext/data/CR_DE/CR133680.txt
size = 1294
pick: whitewa1.bea.com, # servers = 1
ht://dig End Time: Wed Nov  9 00:00:47 2005
aftre call to htdig
before htmerg
Moving databases for col13:  Wed Nov 9 00:00:48 MST 2005
Moved databases for col13:  Wed Nov 9 00:00:48 MST 2005

The issue i have is, After i run Htdig if i try to search from a string using my application i see no result.

1.I am not very sue if the message "pick: whitewa1.bea.com, # servers = 1" in htdig output is an error.
2. I suspect that the htmerge is not updating the databse files( e.g. words.db) properly.

Can any body help me.

Thanks,
Pavani.k