Hi Zafrullah,

Can you give more information on how are you booting your robovero..?? 
First..
Can you select ttyUSB0 or ttyUSB2 and check..?? Ports might have changed on your system..! Are there any other serial devices connected..?
Second..
If it is SD card.. can you format the card and copy files again..?? The boot partition might have been corrupted..!!

Kind Regards, Please do reply, even if it is set right..!

---------------------------------
Sudhangathan BS
Ph:(+91) 9731-905-205
---------------------------------


On Fri, Dec 20, 2013 at 10:41 PM, zafrullahsyed <zafrullahmehdi@gmail.com> wrote:
Hello,

Past many days my robovero was working fine without any problem.  Suddenly
after shutting it down and after attaching it to Serial Console nothing
comes up.

1) Attached usb cable
2) Opened Serial console-->Selected /dev/ttyUSB1--> Baudrate 115200
3) Attached power cable to gumstix
4)Nothing comes up on Serial console.  *  Just a blank screen and cursor
blinking.*

On Gumstix red light is blinking constantly, green light is lit up.

Did it got burned or any other workaround is possible?

Regards,
Zafrullah



--
View this message in context: http://gumstix.8.x6.nabble.com/Did-gumstix-got-burned-tp4968470.html
Sent from the Gumstix mailing list archive at Nabble.com.

------------------------------------------------------------------------------
Rapidly troubleshoot problems before they affect your business. Most IT
organizations don't have a clear picture of how application performance
affects their revenue. With AppDynamics, you get 100% visibility into your
Java,.NET, & PHP application. Start your 15-day FREE TRIAL of AppDynamics Pro!
http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=84349831&iu=/4140/ostg.clktrk
_______________________________________________
gumstix-users mailing list
gumstix-users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gumstix-users