Hi Andrei,

# stty -a -F /dev/ttyS2
speed 9600 baud; rows 0; columns 0;
intr = ^C; quit = ^\; erase = ^?; kill = ^U; eof = ^D; eol = <undef>; eol2 = <undef>; start = ^Q; stop = ^S;
susp = ^Z; rprnt = ^R; werase = ^W; lnext = ^V; flush = ^O; min = 1; time = 0;
-parenb -parodd cs8 hupcl -cstopb cread clocal -crtscts
-ignbrk -brkint -ignpar -parmrk -inpck -istrip -inlcr -igncr icrnl ixon -ixoff -iuclc -ixany -imaxbel
opost -olcuc -ocrnl onlcr -onocr -onlret -ofill -ofdel nl0 cr0 tab0 bs0 vt0 ff0
isig icanon iexten echo echoe echok -echonl -noflsh -xcase -tostop -echoprt echoctl echoke

-mike

On 2/18/07, Andrei Rylin < port777@gmail.com> wrote:
Could you show output of 'stty -a -F /dev/ttyS2' ?
I've had a problem with ttyS2 (I'm also using it for GPS, but not for
GPSStix), I don't remember exactly what it was, I think UART
was set to 5 bits instead of 8 (cs5 vs cs8)

On 2/18/07, mike halderman < mrh.org@gmail.com> wrote:
> ugh.  meant to say "I've never seen and traffic on ttyS2"
>
> -mike
>
> On 2/18/07, mike halderman < mrh.org@gmail.com> wrote:
> > I have a gumstix connex 400xm-bt  and a new GPSstix.  I've never send
> > any traffic on ttyS2.
> > I thought I had a bad GPSstix, so I ordered another and I still don't
> > see anything.  What could I be
> > doing wrong?
> >
>
> -------------------------------------------------------------------------
> Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
> Join SourceForge.net's Techsay panel and you'll get the chance to share your
> opinions on IT & business topics through brief surveys-and earn cash
> http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV
> _______________________________________________
> gumstix-users mailing list
> gumstix-users@lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gumstix-users
>