To clarify a couple of issues:

The GNOME build is version r13, Linux version 3.0.0.
The boards were delivered two days ago directly from Gumstix.
The monitor used for the illustration was a HDTV.
The screen appeared blank when connected to a different monitor's DVI-D input.
Changing HDMI cables had no effect.


On 04/27/2012 02:19 PM, Blaine Booher wrote:
Since HDMI is a digital signal, this would imply that signal on your line would cause a scrambled image. That means that the noise isn't coming in from the hdmi signal itself... it's either being fuzzed at the connector end after digital to analog translation, or the noise is being converted before the hdmi signal is being generated, and then sent to the monitor entirely...

Hmm. That's tricky. I'm curious to see where this goes.

Sincerely,
Blaine Booher
Clifton Labs, Inc
(513)-400-5606 (work)
(937)-570-9336 (cell)



On Fri, Apr 27, 2012 at 2:09 PM, David Diel <david.diel@ssci.com> wrote:
I have a problem with some serious HDMI noise from the Overo FireSTORM /
Tobi expansion board, illustrated by the following image:

http://picturestack.com/544/757/RoMphotogID.jpg

I loaded a 16GB Class 10 MicroSD card with the Sakoman GNOME daily
build, booted several times at different resolutions, tried different
HDMI cables, connected to different monitors, and I've still got random
streaking and discoloration.

Can anyone tell me whether this is a hardware or software problem?


------------------------------------------------------------------------------
Live Security Virtual Conference
Exclusive live event will cover all the ways today's security and
threat landscape has changed and how IT managers can respond. Discussions
will include endpoint security, mobile security and the latest in malware
threats. http://www.accelacomm.com/jaw/sfrnl04242012/114/50122263/
_______________________________________________
gumstix-users mailing list
gumstix-users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gumstix-users