Hi Stefan,

After changing the Caps of MyDemuxer, MyDecoders,& MySinks filters i am able to load some of filters with playbin.

But except MyAudioSink all other elements are loaded by playbin( MyDemuxer, MyVideoDecoader, MyVideoSink, MyAudioDecoder). Here no other audiosink is loaded(eg : Pulsesink etc...).

when i am tested same chain by enableing export GST_DEBUG=GST_ELEMENT_FACTORY:3 log then i came to know that even autoaudiosink not getting loaded.

Debuglog:
0:00:00.163717543 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:399:gst_element_factory_create: creating element "playbin"
Setting pipeline to PAUSED ...
0:00:00.166535992 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "fakesink" named "test"
0:00:00.166833607 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "filesrc" named "source"
0:00:00.167558108 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:399:gst_element_factory_create: creating element "decodebin"
0:00:00.168412564 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "typefind" named "typefind"
0:00:00.168772535 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "fakesink" named "fakesink"
0:00:00.181305067 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:399:gst_element_factory_create: creating element "MyDemuxer"

0:00:00.554386954 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:399:gst_element_factory_create: creating element "queue"
0:00:00.554744621 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:399:gst_element_factory_create: creating element "MyVideoDecoder"
0:00:00.555181287 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "queue" named "preroll_video_src0"
0:00:00.556359137 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "autovideosink" named "videosink"
0:00:00.556561627 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "fakesink" named "tempsink"
0:00:00.556855662 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "bin" named "vbin"
0:00:00.558886300 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "ffmpegcolorspace" named "vconv"
0:00:00.621611621 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "videoscale" named "vscale"
0:00:00.621812925 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "identity" named "id"
0:00:00.705331994 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "MyVideoSink" named "videosink-actual-sink-AmdVideoSink"
0:00:00.745978264 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:399:gst_element_factory_create: creating element "queue"
0:00:00.746415632 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:399:gst_element_factory_create: creating element "MyAudioDecoder"
0:00:00.746951699 10350  0x95d8050 INFO   GST_ELEMENT_FACTORY gstelementfactory.c:397:gst_element_factory_create: creating element "queue" named "preroll_audio_src1"

Pipeline is PREROLLING ...
^CCaught interrupt -- handling interrupt.
Interrupt: Stopping pipeline ...
ERROR: pipeline doesn't want to preroll.
Setting pipeline to NULL ...
^C

Due to audiosink not loaded, pipeline is not getting PREROLLED.
Why autoaudiosink not loaded here.

If any one have an idea please reply.

PS: When my filters not registered same chain is working with standard elements.
 
Thanks & Regards
Sriramamurti K




Looking for local information? Find it on Yahoo! Local