Learn how easy it is to sync an existing GitHub or Google Code repo to a SourceForge project! See Demo

Close

#1490 Extra br tags when including wiki pages

self-service
Chris Tsai
https://sourceforge.net/p/art/wiki/Manual/
art
2012-12-06
2012-11-12
Timothy Anyona
No

If I include other wiki pages using the include directive, my page's html gets extra <br /> tags all over the place. The included page's html doesn't contain these br tags.

E.g. If you look at https://sourceforge.net/p/art/wiki/Manual/, the Settings section has numerous line breaks before the table begins, but the Settings page itself doesn't have them, https://sourceforge.net/p/art/wiki/Settings/.

These "extra" br tags also show up in other places e.g. within preformatted text blocks (<pre> and lists (<li>).

Can this be fixed so that the generated html looks like the included page's html?

Discussion

  • Chris Tsai
    Chris Tsai
    2012-11-14

    Yeah, this bothers me too. Escalating to our engineering team here: [allura:tickets:#5290]

    Regards,
    Chris Tsai, SourceForge.net Support

     
  • Chris Tsai
    Chris Tsai
    2012-11-14

    • labels: --> engr, nf-5290
    • status: unread --> assigned
    • assigned_to: Chris Tsai
     
  • Chris Tsai
    Chris Tsai
    2012-11-28

    • status: assigned --> pending
     
  • Chris Tsai
    Chris Tsai
    2012-11-28

    Greetings,

    Looking into this further, we can't seem to reproduce this issue anymore, can you clarify whether or not this issue is still present? And if so, point it out exactly for us?

    I suspect there may have been another change that made this work better, but would like to hear your take before declaring it fixed.

    Thanks!
    Chris Tsai, SourceForge.net Support

     
  • Chris Tsai
    Chris Tsai
    2012-12-05

    We haven't heard from you in a while. I'm closing this ticket due to inactivity. If you are still experiencing problems, please open a new ticket.

    Regards,
    Chris Tsai, SourceForge.net Support

     
  • Chris Tsai
    Chris Tsai
    2012-12-05

    • status: pending --> self-service
     
  • Timothy Anyona
    Timothy Anyona
    2012-12-06

    I didn't receive an email notification for the update on 2012-11-28, which is why I didn't respond. I've received email notification for the last 2 updates (closing of the ticket).

    Anyway. I can confirm that the issue seems to have been fixed. Thanks.