#6 Subtitles

open
nobody
None
7
2002-09-09
2002-07-17
Anonymous
No

Subtitles in time format (00:00:00) is viewing iregular. For example
subtitle 00:00:01 is viewing as 00:00:04. In long time this iregular is
very! big; I think that maybe regulars (as a frame_rate in audio-
video desynchronization).

Above at the top of view subtitles are dares.

Sometimes (I don't know what is rule) movie stop during showing
subtitles in another player, and going again from next
base_frame, I think.

Sorry for non-proffesional English.

Discussion

  • Logged In: NO

    with me only microdvd subtitles worked fine - any other type
    of sub had serious sync problems.

     
  • Milan Cutka
    Milan Cutka
    2002-07-22

    • status: open --> closed
     
  • Milan Cutka
    Milan Cutka
    2002-07-22

    Logged In: YES
    user_id=547197

    With time instead of frames in subitle there was that realy big
    desync. Now it is, hopefully, fixed in CVS.

     
  • Logged In: NO

    Fact: microDVD subtitles work synchro-properly, but above at
    the top of view this subtitles are dares, too.

     
  • Hajdu Ferceg
    Hajdu Ferceg
    2002-09-09

    Logged In: YES
    user_id=33632

    I have a problem with subtitles (I don't know if it's corrected in the
    source, but the latest release has this problem).
    MicroDVD (
    {XXX}{YYY}Qwerty uiop ) subtitles: some lines are skipped ! First I
    thought the sub was buggy, but the I checked it with another filter
    (divxg400) and it played it correctly.

    So, it may be already
    corrected, I can provide examples.

    ferceg

     
  • Milan Cutka
    Milan Cutka
    2002-09-09

    Logged In: YES
    user_id=547197

    Please send me some samples and describe which subtitles
    aren't displayed. I will check it they still doesn't appear and
    will try to fix this. This is realy imortant to me.
    Thank you.

     
  • Milan Cutka
    Milan Cutka
    2002-09-09

    • priority: 5 --> 7
    • status: closed --> open
     
  • Hajdu Ferceg
    Hajdu Ferceg
    2002-09-09

    Logged In: YES
    user_id=33632

    Ok, but let me try it again, because I've tested it on another machine,
    (I've downloaded the same sub but I haven't got the same movie file here - it
    doesn't matter, I think) and everything was fine.
    I will try it again
    tonight on my own machine and report the results.

     
  • Hajdu Ferceg
    Hajdu Ferceg
    2002-09-10

    Logged In: YES
    user_id=33632

    I've studied the problem: I'm not sure, but it seems that my machine has
    some problems, I've tried it on 3 different systems, and it worked
    fine.
    The sub is the following (sorry, it's in Hungarian)

    {0}{42}
    Szval sznsz vagy?
    {42}{138}Igen, llandan
    dolgozom.|[Valjban pp megsztam egy jabb
    munkt.]
    {162}{203}Ez nagyszer
    MJ.
    {203}{260}Megcsinltad. Megcsinltad amirl
    lmodtl.
    {260}{325}[H pnztrosn! A kasszban 6 dolcsival
    kevesebb van!]
    {325}{414}Legkzelebb le fogom vonni a
    fizetsedbl!
    {414}{510}[Hah, bocsnat Watson kisasszony!
    nhz beszlek! Hah!]
    {512}{570}Oke Enrique, vettem az
    adst.
    {570}{666}[Nagyon ajnlom ne forduljon el mg egyszer,
    hallod?| s ne forgasd a szemeidet mint Spielberg a
    dinkat.]

    I marked the portions that _aren't_ displayed with
    [....]

    In the {42}{XXX} line just the first line is displayed !
    Maybe
    I should reinstall the machine, and check it again...