Hi All,

I am doing a re-installation of 2.2.1. It seems that the server does not start. The log states that a fatal error was encountered during startup. The following info is seen:

FATAL 2007-09-20 11:20:56.323 [main] (Server) Module (fedora.server.security.Authorization) failed to initialize
fedora.server.errors.ModuleInitializationException: No such file or directory
    at fedora.server.security.DefaultAuthorization.postInitModule(DefaultAuthorization.java:369)
    at fedora.server.Server.<init>(Server.java:638)
    at fedora.server.BasicServer.<init>(BasicServer.java:60)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(NativeConstructorAccessorImpl.java:39)
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(DelegatingConstructorAccessorImpl.java:27)
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Constructor.java:494)
    at fedora.server.Server.getInstance(Server.java:1032)
    at fedora.server.ServerController.init(ServerController.java:157)
    at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:211)
    ...
Caused by: java.io.IOException: No such file or directory
    at java.io.UnixFileSystem.createFileExclusively(Native Method)
    at java.io.File.checkAndCreate(File.java:1345)
    at java.io.File.createTempFile(File.java:1434)
    at java.io.File.createTempFile(File.java:1471)
    at fedora.server.security.BackendPolicies.writePolicies(BackendPolicies.java:241)
    at fedora.server.security.BackendPolicies.generateBackendPolicies(BackendPolicies.java:73)
    at fedora.server.security.DefaultAuthorization.generateBackendPolicies(DefaultAuthorization.java:293)
    at fedora.server.security.DefaultAuthorization.setupActivePolicyDirectories(DefaultAuthorization.java:338)
    at fedora.server.security.DefaultAuthorization.postInitModule(DefaultAuthorization.java:354)
    ... 56 more

I configured during the installation to use authentication for apia and no ssl, no xacml policies applied.

Also, I checked DefaultAuthorization.java with no idea what file/dir is missing here. The same setting was working for my last installation.

Any idea?

Ran Wei


www.spreadthegoodstuff.com.au http://a.ninemsn.com.au/b.aspx?URL=http%3A%2F%2Fclk%2Eatdmt%2Ecom%2FOAT%2Fgo%2Fnnmsnnxg0080000046oat%2Fdirect%2F01%2F&_t=765565283&_r=Telstra_FFF_Prepaid_Hotmail_Email_Taglines_JuySep07_Aug&_m=EXT