Does edit support SSL?

R Tsang
2003-04-15
2003-04-17
  • R Tsang
    R Tsang
    2003-04-15

    I'm running Roller (http://www.rollerweblogger.org) on Tomcat-4.1.24 (non-SSL) behind Apache+mod_ssl using mod_proxy as the reverse proxy to Tomcat.   Ekit comes with Roller.

    I can only run ekit on a non-SSL connection.  I can't run ekit behind a SSL connection - see below.  The only SSL going on is between Apache and the browser.  Does ekit support SSL?  I just want to know so I have a better idea about the problem.  Perhaps I have to load the ekit jar directly on Apache instead of proxying it to Tomcat?  Any hints would be helpful.  Thanks.

    java.lang.ClassFormatError: com/hexidec/ekit/EkitApplet (Bad magic number)

        at java.lang.ClassLoader.defineClass0(Native Method)

        at java.lang.ClassLoader.defineClass(Unknown Source)

        at java.security.SecureClassLoader.defineClass(Unknown Source)

        at sun.applet.AppletClassLoader.findClass(Unknown Source)

        at sun.plugin.security.PluginClassLoader.access$201(Unknown Source)

        at sun.plugin.security.PluginClassLoader$1.run(Unknown Source)

        at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)

        at sun.plugin.security.PluginClassLoader.findClass(Unknown Source)

        at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

        at sun.applet.AppletClassLoader.loadClass(Unknown Source)

        at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

        at sun.applet.AppletClassLoader.loadCode(Unknown Source)

        at sun.applet.AppletPanel.createApplet(Unknown Source)

        at sun.plugin.AppletViewer.createApplet(Unknown Source)

        at sun.applet.AppletPanel.runLoader(Unknown Source)

        at sun.applet.AppletPanel.run(Unknown Source)

        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

    This error was generated when using IE6 browser with Java Plug-in 1.3.1_02

    When using Mozilla 1.0x with J2SDK 1.4.1_02 plug-in for NS601, I get a ZIP unpacking error prepending the above list of errors.

     
    • Does this same happend using the plugin and IE?

      Perhaps is maybe a pluggin configuration issue.

      Please try to comment the all the <object> <embed> javascript code. So that the only tags left are
      <html>
      <body>
      <applet.....