Hi.
 
I compiled and installed ecl with nmake and when I start emacs
it's polling forever.
 
This is my init.el:
---------------------------------------------------------------------
(setq inferior-lisp-program "C:/lisp/ecl/inst/ecl.exe")
(add-to-list 'load-path "c:/lisp/slime")
(add-to-list 'load-path "c:/lisp/slime/contrib")
(require 'slime-autoloads)
(slime-setup '(slime-fancy))
(slime)
----------------------------------------------------------------------
 
and this is error log:
--------------------------------------------------------------------------
(progn (load "c:\\lisp\\slime\\swank-loader.lisp" :verbose t) (funcall (read-from-string "swank-loader:init")) (funcall (read-from-string "swank:start-server") "c:\\DOCUME~1\\h\\LOCALS~1\\Temp\\slime.608" :coding-system "iso-latin-1-unix"))
 
ECL (Embeddable Common-Lisp) 10.4.1
Copyright (C) 1984 Taiichi Yuasa and Masami Hagiya
Copyright (C) 1993 Giuseppe Attardi
Copyright (C) 2000 Juan J. Garcia-Ripoll
ECL is free software, and you are welcome to redistribute it
under certain conditions; see file 'Copyright' for details.
Type :h for Help. 
Top level in: #<process SI:TOP-LEVEL 00a50fc0>.
>
;;; Loading "c:/lisp/slime/swank-loader.lisp"
;;; Loading #P"c:/lisp/ecl/inst/cmp.fas"
;;; Loading #P"c:/lisp/ecl/inst/sysfun.lsp"
;;;
;;; Compiling c:/lisp/slime/swank-backend.lisp.
;;; OPTIMIZE levels: Safety=2, Space=0, Speed=3, Debug=0
;;;
;;; Note:
;;;   in file swank-backend.lisp, position 38780
;;;   at (DEFINTERFACE CALL-WITH-LOCK-HELD ...)
;;;   In function G648, checking types of arguments FUNCTION.
;;; End of Pass 1.
;;; Note:
;;;   Invoking external command:
;;;   cl -I"c:/lisp/ecl/inst/"  /EHsc /DGC_DLL /DGC_BUILD /nologo /D_CRT_SECURE_NO_DEPRECATE /DNDEBUG /MD /O2  /O2 -w -c "C:/Documents and Settings/h/Application Data/.slime/fasl/2010-05-16/ecl-10.4.1-windows-pentium4/swank-backend.c" -Fo"C:/Documents and Settings/h/Application Data/.slime/fasl/2010-05-16/ecl-10.4.1-windows-pentium4/swank-backend.obj"
;;;
;;; Internal error:
;;;   ** (SYSTEM "cl -I\"c:/lisp/ecl/inst/\"  /EHsc /DGC_DLL /DGC_BUILD /nologo /D_CRT_SECURE_NO_DEPRECATE /DNDEBUG /MD /O2  /O2 -w -c \"C:/Documents and Settings/h/Application Data/.slime/fasl/2010-05-16/ecl-10.4.1-windows-pentium4/swank-backend.c\" -Fo\"C:/Documents and Settings/h/Application Data/.slime/fasl/2010-05-16/ecl-10.4.1-windows-pentium4/swank-backend.obj\"") returned non-zero value -4194303;;
;; Error while compiling c:/lisp/slime/swank-backend.lisp:
;;   COMPILE-FILE returned NIL.
;; Aborting.
;;
 
Restart ABORT is not active.
 
Available restarts:
 
1. (RESTART-TOPLEVEL) Go back to Top-Level REPL.
 
Broken at SWANK-LOADER::HANDLE-SWANK-LOAD-ERROR. In: #<process SI:TOP-LEVEL 00a50fc0>.
 File: #P"c:/lisp/slime/swank-loader.lisp" (Position #5563)
------------------------------------------------------------------------------------------
 
How do I fix this ?
 
Thanks