Work at SourceForge, help us to make it a better place! We have an immediate need for a Support Technician in our San Francisco or Denver office.

Close

performance problems with 0.3.0

Help
Vivek Iyer
2005-03-15
2013-05-20
  • Vivek Iyer
    Vivek Iyer
    2005-03-15

    Sorry if this overlaps the topic "performance problems with 0.3.10" - but I am using the epic stable release (0.3.0) with eclipse 3.0.1, on both MacOSX and Redhat 9.

    I have a large codebase (few thousand files I think). I am finding (by watching the eclipse console) that epic is trying to recompile the source I'm working on every time I type anything more than a few characters, or save.

    The result (for a module which is large) is a time lag of a few seconds, especially if there are compile problems. This makes the environment unusable to do anything except browse the project.

    I have tried to switch off the 'build automatically' switch on project menu, switched off epic auto-completion (which doesn't work anyway) and deselected the builder, but the attempt to compile still happens, and still causes this maddening latency.

    I can't find the code-folding switch which was referred to in the last performance thread - maybe it's in a release later than 0.3.0...

    Any suggestions? I really really want to use this environment - even in its current very slow mode, the ability to keep all my perl and java under one roof is lovely, and I'm sick of editing perl with vi :-)

     
    • LeO
      LeO
      2005-03-31

      Try the latest CVS-sources. these schould fix somehow the problem.