I'm trying to get this working in xmlui, and find that while I can get the proper looking code on the page, e.g. 

<video src="/xmlui/bitstream/handle/10177/62/Knopf.mp4?sequence=1" width="320" height="240" controls="" autobuffer="" />

the video does not play.  If I go to the link directly, it downloads the video rather than playing.  I notice in the VTech example, following the link
http://vtechworks.lib.vt.edu/bitstream/handle/10919/18426/S11L1U0024h_qtp.mp4?sequence=3
actually plays the video.

I'm guessing that I missed a step somewhere.  All I've done is edit the item-view.xsl  and uncommented the partial download code in the BitstreamReader.  

Any advice appreciated. 




On May 31, 2013, at 1:24 AM, Jonathan Freesbay wrote:

Hi,

It looks like it only works in Firefox. In IE I get "Invalid source". The same file works in other static web servers. Looking at the content type, I got video/mp4;charset=ISO-8859-1. This should be just "video/mp4". How can I change this?

Thanks,
------------------------------------------------------------------------------
Get 100% visibility into Java/.NET code with AppDynamics Lite
It's a free troubleshooting tool designed for production
Get down to code-level detail for bottlenecks, with <2% overhead.
Download for free and get started troubleshooting in minutes.
http://p.sf.net/sfu/appdyn_d2d_ap2_______________________________________________
DSpace-tech mailing list
DSpace-tech@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/dspace-tech
List Etiquette: https://wiki.duraspace.org/display/DSPACE/Mailing+List+Etiquette