Hi all,
my 3.1 system is OK now,
i'm using Discovery now, leaving out search artefact.

Best Regards
AdyWP

On 05/22/2013 06:44 PM, Hilton Gibson wrote:
You can also use this guide for setting up a clean URL: http://wiki.lib.sun.ac.za/index.php/SUNScholar/Install_Dspace/S08



On 22 May 2013 11:10, Ady Wahyudi Paundu <adywp@unhas.ac.id> wrote:

Hi Mr. Phiri,
1) yes, i did reindexing (i think i did), by execute [dspace]/bin/ dspace index-init

2) well, i dont think that is the case, since my 1.7 system also use http://repository.unhas.ac.id and it went just ok
i use direction from here http://rspproject.wordpress.com/2011/03/22/running-dspace-on-a-root-url/  for that feature

Best Regards,
AdyWP

On 05/22/2013 01:42 PM, Lighton Phiri wrote:
It looks as though the problem is with the way you configured your
repository base URL; items can be accessed when you include xmlui
context path.

http://repository.unhas.ac.id/xmlui

Lighton Phiri
http://lightonphiri.org


On 22 May 2013 07:20, Lighton Phiri <lighton.phiri@gmail.com> wrote:
  
How were these items ingested into the DSpace 3.1 instance? If you
migrated from a 1.7 instance, did you re-index?

Lighton Phiri
http://lightonphiri.org


On 22 May 2013 04:57, Ady Wahyudi Paundu <adywp@unhas.ac.id> wrote:
    
Hi all,

i'm running a 3.1 with xmlui-mirage, This system has running for just 4 days
now.
I just realise now that if i click an item (as guest or an identified user
or as an admin) the 'View Item' page only shows:

This item appears in the following Collection(s)

Skripsi (S1) [932]

nothing more,
as in my previous dspace version (1.7 xmlui-manakin) it shows several
metadata such as title, author, abstract, ... even its bitstream file.

what have i done wrong?

best regards,
adywp