Please some onecould help me for launch gnome under cygwin:

When I execute startgnome an error and different warningg appear on my shell:

the error is "/usr/local/bin/startgnome: line 143: oaf-slay: command not   
              found"

Some one could help me because I spent 4 hours and didn't find this command "oaf-slay"???

Here is the complete message

=========================================

$ starting gnome on display :1

Welcome to the XWin X Server
Vendor: The Cygwin/X Project
Release: 6.8.99.901-4

Contact: cygwin-xfree@cygwin.com

XWin was started with the following command line:

X :1

winValidateArgs - g_iNumScreens: 1 iMaxConsecutiveScreen: 1
(II) XF86Config is not supported
(II) See http://x.cygwin.com/docs/faq/cygwin-x-faq.html for more information
winDetectSupportedEngines - Windows NT/2000/XP
winDetectSupportedEngines - DirectDraw installed
winDetectSupportedEngines - DirectDraw4 installed
winDetectSupportedEngines - Returning, supported engines 00000007
winSetEngine - Using Shadow DirectDraw NonLocking
winAdjustVideoModeShadowDDNL - Using Windows display depth of 32 bits per pixel
winFinishScreenInitFB - Masks: 00ff0000 0000ff00 000000ff
MIT-SHM extension disabled due to lack of kernel support
XFree86-Bigfont extension local-client optimization disabled due to lack of shar
ed memory support in the kernel
(--) Setting autorepeat to delay=500, rate=31
(--) winConfigKeyboard - Layout: "0000040C" (0000040c)
(--) Using preset keyboard for "French (Standard)" (40c), type "4"
Rules = "xorg" Model = "pc105" Layout = "fr" Variant = "(null)" Options = "(null
)"
The XKEYBOARD keymap compiler (xkbcomp) reports:
> Warning:          Type "ONE_LEVEL" has 1 levels, but <RALT> has 2 symbols
>                   Ignoring extra symbols
Errors from xkbcomp are not fatal to the X server
(--) 5 mouse buttons found
Could not init font path element /usr/X11R6/lib/X11/fonts/CID/, removing from li
st!
winPointerWarpCursor - Discarding first warp: 637 367
winProcEstablishConnection - Hello
winProcEstablishConnection - Clipboard is not enabled, returning.

waiting for X server to shut down FreeFontPath: FPE "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/mi
sc/" refcount is 2, should be 1; fixing.
winDeinitMultiWindowWM - Noting shutdown in progress

/usr/local/bin/startgnome: line 143: oaf-slay: command not found

=========================================