retrieving Attachments -> error (Fyracle)

iselwa
2006-07-02
2013-05-02
  • iselwa
    iselwa
    2006-07-02

    Hi,

    if i want to retrieve an atachement an error occures.

    MAttachment.get_LOB: Unknown: [B@f549de

    happens in Gardenworld as well as in own clients. Creating attachments seem o.k.  the note symbol is displayed if something has been attached to an object.

    extract from log:
    ---------------------
    19:19:55.140 APanel.cmd_attachment:  [11]
    19:19:55.437   Attachment.<init>: Attachment - ID=100, Table=259, Record=102 [11]
    19:19:55.468         MAttachment.load: ID=100 [11]
    19:19:55.468         MAttachment.load: AD_Attachment_ID=100 [11]
    19:19:55.484         MAttachment.load: (rs) [11]
    19:19:55.484     MAttachment.get_LOB: Value=[B@f549de [11]
    ===========> MAttachment.get_LOB: Unknown: [B@f549de [11]
    ---------------------------

    regards,
    erich

     
    • PAscal
      PAscal
      2006-07-02

      Attachments are not working in the actual port of Compiere.

      There is an old post in fyracle forum
      called:
              Working with BLOB's in Compiere
      Date:  
              Thu, 12 Aug 2004 21:08:19 +0200

      showing why it can not work yet

      Regards
      Pascal

       
    • iselwa
      iselwa
      2006-07-07

      thx,  do you have the url of the forum - was not successful googleing with variations of words used in subject.

      thanks in advance
      erich

       
      • PAscal
        PAscal
        2006-07-09

        the url of the forum is http://www.fyracle.org/thread.php?group=fyracle, but that thread is so old that it is only accessible via nntp server nntp://news.fyracle.org,group = fyracle, but that forum is password protected now

        I'll forward you that thread
        Regards