Hi,

I don't know where to ask this or whether to file a bug report, so I decided to post it here. I recently installed andLinux Beta 2 (final) downloaded from the andLinux downloads page. I verified its MD5 and SHA1 hashes using HashTab, and I successfully installed it. All the shortcuts and icons and explorer extensions are now working. However, the colinux daemon is not. The service is on manual startup. Every time I open up services.msc and start the service andLinux, the display goes black within a minute and then shoes a BSOD with a stop error 116. It says that the display driver stopped working and could not be restarted. My display driver is and ATI Radeon X1200. After upgrading the ATI driver to 10.02 and reinstalling the coLinux driver, all this still happens, except I do not get a BSOD. The screen goes blank and the cursor (which I cannot move) flashes on and off. Then the screen comes back, and there is a message coming from the system tray that says the ATI display driver crash and recovered. However, I still cannot move the mouse, and the screen goes black again. This process keeps repeating until I manually held the power button and turned off the computer.

My computer is a Windows Vista Home Premium 32-bit with Service Pack 2. The graphics card is an ATI Radeon X1200. There are lots of driver files loaded as reported by Device Manager. The driver version is 8.593.100.0, and the Catalyst Control Center version is 2010.0210.2339.42455. The computer is a Toshiba Satellite A215-S7411. The processor is AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual-Core Processor TK-53 running at 1.70 GHz. I have about 240 GB of hard drive and 4 GB of RAM.

Is there any more information I need to provide? And does anyone know if there is anything I can do to get andLinux and coLinux to work?

Thanks

--
I'm an FSF member -- Help us support software freedom!