#117 -recover fails on AMD64 1.2.6.59

open
Steven Shiau
5
2011-06-30
2011-06-20
Leo List
No

I'm running Ubuntu Maverick

I have a disk with quite a few sector errors and I'm running with -recover. When the first (error) sector is encountered, various messages are displayed (sorry, don't have screen shots or listings), but the messages are related to I/O errors and the inability to relocate the sector. It then continues to report the same error (ie. it loops) until I exit

Our of desperation, I tried an older version of clonezilla (20110131-maverick), and that version continues after the encountering the first error, it reports a bunch of other faulty sectors and eventually completes.

Discussion

  • Steven Shiau
    Steven Shiau
    2011-06-30

    • assigned_to: nobody --> steven_shiau
     
  • Steven Shiau
    Steven Shiau
    2011-06-30

    So did you try Clonezilla live 1.2.8-48 i686? Same problem?

     
  • Leo List
    Leo List
    2011-06-30

    The only Live version I tried was AMD64 1.2.6.59

     
  • Steven Shiau
    Steven Shiau
    2011-06-30

    OK, that is an old version. Next time if you have a chance to use it again, please use the latest one.
    Thanks.

    Steven.

     
  • Leo List
    Leo List
    2011-06-30

    I've downloaded the latest version, but have now replaced the faulty disk.

    Thanks for your help

     
  • Steven Shiau
    Steven Shiau
    2011-06-30

    No problem. If you have a chance to reproduce the problem (better not to have such a chance :)), please let us know.
    Thanks.

    Steven.