Hi All,
I'd appreciate your help with an issue I'm having. I just setup up cgkit and have the viewer working but rendering with the RenderMain apis is not working. When I run render.py I get the error: 

Exporting main.rib...
Traceback (most recent call last):
  File "./render.py", line 361, in <module>
    render.run()
  File "/opt/local/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/site-packages/cgkit/tool.py", line 198, in run
    self.action()
  File "./render.py", line 237, in action
    bakestvar = bakestvar
  File "/opt/local/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/site-packages/cgkit/cmds.py", line 981, in save
    exp.exportFile(os.path.basename(filename), **options)
  File "/opt/local/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/site-packages/cgkit/ribexport.py", line 172, in exportFile
    explgt = protocols.adapt(obj, ILightSource)
  File "C:\cygwin\home\pje\PyProtocols\src/protocols/_speedups.pyx", line 199, in _speedups.adapt
  File "C:\cygwin\home\pje\PyProtocols\src/protocols/_speedups.pyx", line 188, in _speedups._adapt
TypeError: exceptions must be strings, classes, or instances, not AdaptationFailure


I'm not running on windows though. This is on a Powerbook with OS X 10.6.4 with cgkit 1.2. I've installed aqsis and pixie and the error occurs with both. Is there anything I need to do to configure the renderer? It doesn't ask for the binary path as far as I can tell.

Any thoughts on how to fix this or did I miss something in the install process?

Thanks,
Greg

ps. 'import protocols' appears to be working.