As you probably already know, this error happens when you have a invalid character on a string. Usually the ascii codec is the one to complain, but you seem to have an invalid char for a utf8 string (I don't even knew that it could happen but i tend to believe the error message ;-)). You said you have the same config on both computers, but surely there's something different. First thing is to locate the module which throws this error, you should have this info also somewhere. I assume that this is a string that you got or read somewhere - from a file or database. It probably is stored in a different format.

One possible culprit is the DB engine which may be configured to use a different encoding. Checkt it too.

Carlos Ribeiro

On Mon, Oct 4, 2010 at 05:33, serge gauthier <gauthier.sg@wanadoo.fr> wrote:

Hi,

I use Boa for several years with satisfaction. I installed it on a laptop Boa 0.6.1 wxPython 2.8.10. The same configuration on my desktop pc and the same project.
When I place a breakpoint I have a "UnicodeDecodeError" when launching the debugger: 'utf8 codec can't decode byte 0xe9 in position 27 !!

 

Have you a idea ?

 

SG


------------------------------------------------------------------------------
Virtualization is moving to the mainstream and overtaking non-virtualized
environment for deploying applications. Does it make network security
easier or more difficult to achieve? Read this whitepaper to separate the
two and get a better understanding.
http://p.sf.net/sfu/hp-phase2-d2d
_______________________________________________
Boa-constructor-users mailing list
Boa-constructor-users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/boa-constructor-users




--
Carlos Ribeiro
Consultoria em Projetos
twitter: http://twitter.com/carribeiro
blog: http://rascunhosrotos.blogspot.com
mail: carribeiro@gmail.com