Installing fine, program doesn't work

Help
balachmar
2005-12-14
2013-03-22
  • balachmar
    balachmar
    2005-12-14

    Hi,
    I tried to install this program, I did the following:
    ./configure
    ./make
    sudo ./make install

    Everything seemed to go ok.
    But after that I tried to run it:
    using:
    bluephone

    It then crashes:
    This is the debug info:
    Backtrace was generated from '/usr/local/bin/bluephone'

    Using host libthread_db library "/lib/tls/i686/cmov/libthread_db.so.1".
    `system-supplied DSO at 0xffffe000' has disappeared; keeping its symbols.
    [Thread debugging using libthread_db enabled]
    [New Thread -1223027008 (LWP 23101)]
    0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
    #0  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
    #1  0xb7588483 in __waitpid_nocancel () from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
    #2  0xb7f73508 in libgnomeui_module_info_get () from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
    #3  <signal handler called>
    #4  0xb747bd7c in __strtouq_internal () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
    #5  0xb747bb0f in __strtol_internal () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
    #6  0xb759268f in str2ba () from /usr/lib/libbluetooth.so.1
    #7  0x0804be6f in main (argc=1, argv=0xbf9d6334) at main.c:92

    Thread 1 (Thread -1223027008 (LWP 23101)):
    #0  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
    No symbol table info available.
    #1  0xb7588483 in __waitpid_nocancel () from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
    No symbol table info available.
    #2  0xb7f73508 in libgnomeui_module_info_get () from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
    No symbol table info available.
    #3  <signal handler called>
    No symbol table info available.
    #4  0xb747bd7c in __strtouq_internal () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
    No symbol table info available.
    #5  0xb747bb0f in __strtol_internal () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
    No symbol table info available.
    #6  0xb759268f in str2ba () from /usr/lib/libbluetooth.so.1
    No symbol table info available.
    #7  0x0804be6f in main (argc=1, argv=0xbf9d6334) at main.c:92
    No locals.
    #0  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()

     
    • balachmar
      balachmar
      2005-12-14

      Forgot, does anybody know how to tackle this problem?
      I'm using Ubuntu 5.10
      Cheers!