#164 AxCrypt.exe will not work - system error

1.7 Beta
open
5
2011-04-06
2011-04-04
Tyrone Howard
No

We are running AxCrypt on an Windows XP Professional sp3 server, when ever we right click on a .axx file and try to right decrypt we get the following error: "Error executing request with file '1.7.2126.0' Error in system call to SecondaryExecuteRequest [EN_GETPROCID], Cannot create a file when that file already exists." we also get the same error when executing from the command line. Although this error might have been posted before I have not seen an answer or resolution for this error. We do have AxCrypt installed on other workstations and the program works fine, the only difference is they have a new version of Ipswitch WS_FTP 12 installed, the server with the issue has Ipswitch WS_FTP 6 installed. I have attached a snap shot of the error, please feel free to email me and/or post what your thoughts might be as related to this error. Thank You!

Discussion

  • Hello,

    Does this occurr after a delay of approximately 3 seconds?

    The message may be a bit misleading, and is more related to the interprocess communication that AxCrypt is using.

    Is the user an administrator ? Do you log on and off different users on the same machine?

    Any other 'unusal' circumstances? You do describe it as an 'XP Server' - that's a bit unusual in itsefl, and you mention running WS_FTP on it.

    Svante

     
    • assigned_to: nobody --> svante
     
  • Tyrone Howard
    Tyrone Howard
    2011-04-07

    Does this occurr after a delay of approximately 3 seconds? YES

    The message may be a bit misleading, and is more related to the
    interprocess communication that AxCrypt is using.

    Is the user an administrator ? Do you log on and off different users on
    the same machine? YES, it's my account and I am administrator. and Yes there are and they are all administrators too.

    Any other 'unusal' circumstances? You do describe it as an 'XP Server' -
    that's a bit unusual in itsefl, and you mention running WS_FTP on it. Yes, sorry about that it's just XP professional but it acts as a server for our other processes we have running on it and Yes WS_FTP is installed on it, but it's an older version, the other workstations have the new version installed (WS_FTP 12).

    I use AxCrypt as a command line in a SSIS package to decrypt our FTP file from our customer, that way the whole process is automated. It works fine on our other workstations... Thank you for all your help and for the wonderful product...

     
  • I can't really see why the code behaves as it appears to do. The error code ERROR_ALREADY_EXSISTS does not seem relevant in the context of the particular call in question (it's a waiting operation for an event).

    Is this consistent, even in a clean state?

    Can you please use the Task Manager, show processes from all users, and kill all instances of 'AxCrypt' and then try the procedure again?