Learn how easy it is to sync an existing GitHub or Google Code repo to a SourceForge project! See Demo

Close

LOGFORMAT and images problems on IIS 7

2010-10-04
2013-03-04
  • Nicola Fiore
    Nicola Fiore
    2010-10-04

    Hello,
    i have two problems with my AWSTATS installation:
    - the first but not really important is that no images are showed, it's sound like a path problem but i don't know how change it.
    - the second more important is the LOGFORMAT

    My logfile is the following:

    Software:Microsoft Internet Information Services 7.0

    Version: 1.0

    Date: 2010-10-03 00:03:06

    Fields: date time s-ip cs-method cs-uri-stem cs-uri-query s-port cs-username

    c-ip cs(User-Agent) sc-substatus sc-win32-status sc-bytes time-taken
    2010-10-03 00:03:06 193.204.79.37 GET /CamClim_02Carbatm.aspx - 80 -
    67.195.115.121 Mozilla/5.0+(compatible;+Yahoo!+Slurp/3.0;+http://help.yahoo.c
    om/help/us/ysearch/slurp)
    0 0
    24149 886
    2010-10-03 00:05:51 193.204.79.37 GET /default_en.aspx - 80 - 207.46.195.225 m
    snbot/2.0b+(+http://search.msn.com/msnbot.htm) 0 0 91869 2781
    2010-10-03 00:12:54 193.204.79.37 GET /login_allenamento.aspx - 80 -
    207.46.204.197 msnbot/2.0b+(+http://search.msn.com/msnbot.htm) 0 64 0 596

    With this LogFormat="%time2 %host_r %method %url %query %other %logname %host
    %ua %other %code %bytesd %other"

    the only result that I obtained is that the program find a lot of file
    corrupted.
    The result can be seen to http://www.circlemednet.unisalento.it/awstats/awsta
    ts.pl?config=ecologicacup.unisalento.it

    Anyone can help me ?
    Thanks in advance

     
  • Nicola Fiore
    Nicola Fiore
    2010-10-08

    I solved the impages problem. Just set the correct path in the config file.
    Anyone can help me about the log format ?