Learn how easy it is to sync an existing GitHub or Google Code repo to a SourceForge project! See Demo

Close

Images Aren't Displaying

Ruok2bu
2014-01-14
2014-01-14
  • Ruok2bu
    Ruok2bu
    2014-01-14

    I have awstats set up and working with Nginx and perl but all images return a 404 error. The virtual host config is identical to other websites where images work fine except for the added part for perl.

    I think i know what's happening but i dont know how to fix it; images are being sent to the perl interpreter instead of Nginx. Here's my config:

    server {
    listen 1.2.3.4:80;
    server_name stats.example.com;
    rewrite ^ https://$server_name$request_uri? permanent;
    }

    server {
    listen 1.2.3.4:443;
    server_name stats.example.com;

    access_log /path/to/logs/stats/access.log;

        error_log  /path/to/logs/stats/error.log;
    
        index awstats.pl index.html index.htm;
        client_max_body_size 40M;
    
        ssl on;
        ssl_certificate /etc/nginx/ssl/ssl.crt;
        ssl_certificate_key /etc/nginx/ssl/private.key;
    
        location / {
        root   /path/to/the/awstats/wwwr;
        index  index.html index.htm;
        try_files $uri $uri/ /index.html?$uri&$args;
        auth_basic            "Restricted";
        auth_basic_user_file   /path/to/the/awstats/htpasswd;
        }
    
        # Block Image Hotlinking
        location /icon/ {
        valid_referers none blocked stats.example.com;
        if ($invalid_referer) {
        return   403;
        }
        }
    
        # Dynamic stats.
        location ~ \.pl$ {
        gzip off;
        include /etc/nginx/fastcgi_params;
        fastcgi_pass  127.0.0.1:8999;
        fastcgi_index index.pl;
        fastcgi_param  SCRIPT_FILENAME  /path/to/the/awstats/wwwroot/$fastcgi_script_name;
        }
    

    }