Work at SourceForge, help us to make it a better place! We have an immediate need for a Support Technician in our San Francisco or Denver office.

Close

Home

Avenir Cokaj

Ky eshte nje projekt i HAPUR/FALAS per publikun Shqip-foles i cili permban nje seri Video-Kursesh, Udhezime, dhe Shembuj Kodi per gjuhe (web) si: XHTML, CSS, JS, PHP, AS3 etj. si dhe per Desktop: C++, Java, Adobe Air etj. + programe/praktika te ndryshme.

 

Project Admins: