Hi

I’m using CentOS 5.6 ( 2.618-238.el5) with aoe module aoe 6-77.

When I launch “modprobe aoe”, everything seems ok, except it cannot create device file in /dev/etherd/

Because I need to perform special experiment, I need to use vary slow device. It totally needs over 3 minutes to read all sectors that OS want when I press “modprobe aoe”.

If I improve the device’s speed, the device node “/dev/etherd/e1.2” will be established normally.

 

The following is the information I got when /dev/etherd/ e1.2 fail to be created.

Can anyone help me?

I very appreciate your kindly help.

 

1) Aoe module is loaded:

 

/var/log/messages

localhost kernel: aoe: e1.2: setting 1024 byte data frames

localhost kernel: aoe: 00241da16536 e1.2 v0041 has 102400 sectors

localhost kernel:  etherd/e1.2: unknown partition table

 

2) aoe-stat report no problem

  e1.2         0.052GB       eth0 1024  up

 

3) aoe-ping and aoe-sancheck seems ok

==========================================

INTERFACE SUMMARY

==========================================

Name    Status  MTU     PCI ID

eth0    UP      1500    1022:2000

==========================================

DEVICE SUMMARY

==========================================

Device  Macs    Payload Local Interfaces

e1.2       1    0       eth0

 

4) lsmod | grep aoe can find aoe module

aoe    55968  0

 

 

 

Regards

 



3S CONFIDENTIALITY NOTICE:
This message and all attachments may contain legally privileged and confidential information. Any unauthorized review, use or distribution by anyone other than the intended recipient is strictly prohibited. If you are not the intended recipient, please contact the sender immediately by replying to the message and delete all copies. Thank you.