Work at SourceForge, help us to make it a better place! We have an immediate need for a Support Technician in our San Francisco or Denver office.

Close

lamewos

2005-10-22
2013-04-17
  • LameWos just stop for me after running (btw, warp-os work perfectly). Take a look:

    12.work:tests/lame-wos> lamewos --disptime 10 02_AudioN_02_56_02.wav 1.mp3
    LAME version 3.95 (http://www.mp3dev.org/)
    Using polyphase lowpass filter, transition band: 17249 Hz - 17782 Hz
    Encoding 02_AudioN_02_56_02.wav to 1.mp3
    Encoding as 44.1 kHz 128 kbps j-stereo MPEG-1 Layer III (11x) qval=3

    and nothink about 'progress'. 68k version with the same params work fine. my warpos work stable (i play in some warp3d/ppc games,use wos datatypes, watch demos,etc)

     
    • Diego Casorran
      Diego Casorran
      2005-10-22

      hmmm, try the new version (3.97) compiled by Uwe, and let us know.

       
    • Problem was in little stack size (10.000) , if i setup 50.000
      lamewos works, but loockup somethimes, if i set 100.000
      all works ok. pretty stable. And, i do some little tests on my bppc x 266mhz. So, i try to convert wav file 29,6mb of size with 44.100, 128kbps param to the same mp3  file with the same params. Just use :

      amiga shell:> lamewos --disptime 1 02.wav 1.mp3

      so, for 3.95.1 version it take for me - 7 min 10 sec.
      so, for 3.97.b version it take for me - 5 min 33 sec.

      Fastest. And last version show right data of time.

      Well, tool is really usable, thannks :)