Peter, where does this leave me? Though at this point it isn't very pressing, I've temporarily switched to windows until this gets resolved

On 9/28/05, Peter Zubaj <pzad@pobox.sk> wrote:
1102:0008 - this looks like chip used in Audigy 2 Value

Peter Zubaj

>-----Pôvodná správa-----
>Od: George Kecskemeti [mailto:gkecskemeti@gmail.com]
>Odoslané: 27. septembra 2005 23:18
>Komu: George Kecskemeti
>Predmet: Re: [Alsa-user] SB0610 Audigy 4
>
>
>George Kecskemeti wrote:
>
>> Hi James,
>>
>> I will post the output of lspci when I get home but in the meantime;
>>
>> You have an SB Audigy 4 PRO, my card is the non-pro version. The IC on
>> my cards says EMU ca10300.
>>
>> Best Regards,
>>
>> GK
>>
>> On 9/27/05, *James Courtier-Dutton* <James@superbug.co.uk
>> <mailto:James@superbug.co.uk>> wrote:
>>
>>     George Kecskemeti wrote:
>>     > Hi all,
>>     >
>>     > I just purchased a Soundblaster Audigy 4 SB0610 soundcard . . .
>>     and tried to
>>     > use the EMU101k driver with it. Modprobe installs driver with no
>>     error
>>     > messages, and everything seems to work . . except for no sound.
>>     >
>>     > lspci reports an "unknown creative labs soundcard" or somesuch.
>>     >
>>     > Does 1.0.9 support the SB0610 or what? What do I do to get
>>     sound? HELP!
>>     >
>>
>>     I have an Audigy 4, but it is a SB0380.
>>
>>     Please post the output of:
>>     lspci -vn | grep -1 0401
>>
>>     Thanks
>>
>>     James
>>
>>
>Output of lspci -vn | grep -1 0401 :
>
>0000:01:0c.0 0401: 1102:0008
>Subsystem: 1102:1021
>
>
>
>-------------------------------------------------------
>This SF.Net email is sponsored by:
>Power Architecture Resource Center: Free content, downloads, discussions,
>and more. http://solutions.newsforge.com/ibmarch.tmpl
>_______________________________________________
>Alsa-user mailing list
>Alsa-user@lists.sourceforge.net
>https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/alsa-user



Aktivujte si neobmedzenu mailovu schranku na www.pobox.sk!