Bugs Maximize Restore

Showing results of 87

# Summary Milestone Status Owner Created Updated
397 key_shifts mechanism doesn't work after Win 8.1 update 4.4 open 2014-09-10 2014-09-10  
396 mouse input lag under X11 4.4 open 2014-06-27 2014-06-27  
395 ALLEGRO_PROGRAMMABLE_PIPELINE alpha testing 5.1 open 2014-06-10 2014-06-10  
394 Problem toggling between Window and Fullscreen with display configured with ALLEGRO_OPENGL 5.1 open 2014-05-08 2014-05-08  
392 openSUSE Factory: error: expected declaration specifiers or '...' before '*' token 5.1 open 2014-01-05 2014-01-10  
391 memory leak when toggling ALLEGRO_FULLSCREEN_WINDOW under Windows with OpenGL / WGL 5.1 open 2013-12-03 2013-12-03  
389 passing NULL title in display_native_dialog() causes NSException (5.0.10) [OSX] 5.1 open 2013-07-18 2013-07-18  
388 allegro crashes when hotplugging a controller on OSX 5.1 open 2013-07-11 5 days ago  
387 ex_joystick_events crashes on OSX with a connected controller 5.1 open 2013-07-11 2014-09-18  
386 pulseaudio record thread is never joined 5.1 open 2013-04-28 2013-04-28  
385 audio driver buffer size 5.1 open 2013-04-21 2013-04-21  
380 Glitch while printing using video font 5.1 open 2013-01-09 2013-11-15  
379 No OpenGL context with ALLEGRO_OPENGL_3_0 flag 5.1 open 2013-01-06 2013-01-06  
377 OS X doesn't update al_get_display_{width,height} on resize 5.1 open 2012-12-29 2012-12-30  
376 windows: compile with -DUNICODE -D_UNICODE 5.1 open 2012-12-23 2012-12-23  
375 [5.0.7] al_get_window_position returns different values than expected 5.1 pending 2012-12-18 2012-12-24  
374 Cg backend doesn't work 5.1 open 2012-12-09 2012-12-09  
372 libpng loader does not support interlacing 5.1 open 2012-11-23 2012-12-01  
371 ALLEGRO_FULLSCREEN leaves a small part undrawn 5.1 open 2012-11-21 2012-11-21  
370 Memory leaks in allegro_video 5.1 open 2012-11-14 2012-11-14  
369 get ALLEGRO_MAX_BITMAP_SIZE on mac 5.1 open 2012-10-17 2012-10-17  
368 init_console segfaults during exit(0) after fork 4.4 open 2012-08-12 2012-10-09  
367 VT_GETSTATE invalid argument on embedded system 4.4 open 2012-08-12 2012-10-09  
366 Stream looping doesn't work correctly with mod files 5.1 open 2012-07-16 2012-10-09  
365 al_show_native_message_box custom buttons not implemented 5.1 open 2012-07-14 2012-10-09  
  • Ticket Number
  • Summary
  • Milestone
  • Status
  • Owner
  • Creator
  • Created
  • Updated
  • Labels
 
(applies to this page only)
1 2 3 4 > >> (Page 1 of 4)