acpi-bugzilla — no discussions; add this to CC: on ACPI related bugs in bugzilla databases

You can subscribe to this list here.

2003 Jan
 
Feb
 
Mar
 
Apr
 
May
 
Jun
 
Jul
 
Aug
 
Sep
 
Oct
(249)
Nov
(495)
Dec
(359)
2004 Jan
(311)
Feb
(311)
Mar
(662)
Apr
(533)
May
(565)
Jun
(481)
Jul
(236)
Aug
(226)
Sep
(168)
Oct
(345)
Nov
(974)
Dec
(478)
2005 Jan
(505)
Feb
(162)
Mar
(377)
Apr
(221)
May
(138)
Jun
(163)
Jul
(357)
Aug
(876)
Sep
(756)
Oct
(420)
Nov
(471)
Dec
(372)
2006 Jan
(588)
Feb
(663)
Mar
(519)
Apr
(475)
May
(454)
Jun
(386)
Jul
(326)
Aug
(452)
Sep
(600)
Oct
(390)
Nov
(336)
Dec
(243)
2007 Jan
(295)
Feb
(383)
Mar
(614)
Apr
(377)
May
(299)
Jun
(463)
Jul
(548)
Aug
(699)
Sep
(680)
Oct
(654)
Nov
(715)
Dec
(899)
2008 Jan
(1123)
Feb
(791)
Mar
(1037)
Apr
(748)
May
(625)
Jun
(871)
Jul
(658)
Aug
(834)
Sep
(955)
Oct
(751)
Nov
(1111)
Dec
(827)
2009 Jan
(592)
Feb
(607)
Mar
(888)
Apr
(681)
May
(439)
Jun
(567)
Jul
(458)
Aug
(374)
Sep
(364)
Oct
(310)
Nov
(375)
Dec
(436)
2010 Jan
(374)
Feb
(469)
Mar
(592)
Apr
(369)
May
(307)
Jun
(356)
Jul
(224)
Aug
(131)
Sep
(294)
Oct
(519)
Nov
(358)
Dec
(397)
2011 Jan
(291)
Feb
(305)
Mar
(178)
Apr
(245)
May
(205)
Jun
(269)
Jul
(129)
Aug
(213)
Sep
(63)
Oct
 
Nov
 
Dec
(2)
2012 Jan
(269)
Feb
(196)
Mar
(157)
Apr
(211)
May
(274)
Jun
(260)
Jul
(244)
Aug
(241)
Sep
(188)
Oct
(323)
Nov
(260)
Dec
(106)
2013 Jan
(170)
Feb
(144)
Mar
(129)
Apr
(294)
May
(133)
Jun
(162)
Jul
(107)
Aug
(84)
Sep
(153)
Oct
(145)
Nov
(148)
Dec
(224)
2014 Jan
(151)
Feb
(221)
Mar
(104)
Apr
(101)
May
(96)
Jun
(139)
Jul
(48)
Aug
(83)
Sep
(113)
Oct
 
Nov
 
Dec
 
S M T W T F S
1
(6)
2
(7)
3
(20)
4
(12)
5
(19)
6
(15)
7
(23)
8
(10)
9
(11)
10
(7)
11
(19)
12
(15)
13
(24)
14
(12)
15
(3)
16
(14)
17
(20)
18
(100)
19
(26)
20
(11)
21
(15)
22
(9)
23
(22)
24
(28)
25
(24)
26
(14)
27
(17)
28
(16)
29
(25)
30
(11)
31
(33)
 
 
 
 
 
 
 
 

Showing results of 588

1 2 3 .. 24 > >> (Page 1 of 24)
Thread Author Date
[ACPI-bugzilla] [Bug 5872] kacpid takes 99% cpu after boot <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 09:06:36
  [ACPI-bugzilla] [Bug 5872] kacpid takes 99% cpu after boot <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 23:58:40
[ACPI-bugzilla] [Bug 5930] 2.6.15 regression - 2nd CPU unused - Serverworks OSB4/Supermicro 370DER <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 19:47:33
[ACPI-bugzilla] [Bug 5897] oops when reading battery info <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 07:58:01
  [ACPI-bugzilla] [Bug 5897] oops when reading battery info <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 18:50:29
[ACPI-bugzilla] [Bug 5065] SIS900 NIC fails -- 2.6.10 and later, unless acpi=off <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 17:06:10
[ACPI-bugzilla] [Bug 5303] AMD64 Erratum: Should not enable C2 when using APIC <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 07:57:17
  [ACPI-bugzilla] [Bug 5303] AMD64 Erratum: Should not enable C2 when using APIC <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 08:14:29
  [ACPI-bugzilla] [Bug 5303] AMD64 Erratum: Should not enable C2 when using APIC <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 16:33:05
  [ACPI-bugzilla] [Bug 5303] AMD64 Erratum: Should not enable C2 when using APIC <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 16:34:47
  [ACPI-bugzilla] [Bug 5303] AMD64 Erratum: Should not enable C2 when using APIC <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 16:40:58
[ACPI-bugzilla] [Bug 4020] Reboot no longer works after suspend <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 08:15:07
[ACPI-bugzilla] [Bug 4791] ACPI + SERIO_I8042 bug/conflict <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 09:32:20
  [ACPI-bugzilla] [Bug 4791] ACPI + SERIO_I8042 bug/conflict <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 15:10:30
[ACPI-bugzilla] [Bug 3927] AMD64/ATI : timer is running twice as fast as it should <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 08:11:06
  [ACPI-bugzilla] [Bug 3927] AMD64/ATI : timer is running twice as fast as it should <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 08:13:05
  [ACPI-bugzilla] [Bug 3927] AMD64/ATI : timer is running twice as fast as it should <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 12:05:30
[ACPI-bugzilla] [Bug 5674] ACPI errors for Twinhead F10D (store into alias) <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 08:09:44
  [ACPI-bugzilla] [Bug 5674] ACPI errors for Twinhead F10D (store into alias) <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 11:51:45
[ACPI-bugzilla] [Bug 176901] Thinkpad 600E ACPI issues <bugzilla@re...> 2006-01-31 08:53:11
[ACPI-bugzilla] [Bug 5741] boot failure w/o pci=noacpi - PCI Int Link AE_NOT_FOUND - Asus K8N-DL <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 08:43:04
[ACPI-bugzilla] [Bug 5966] irq 10: nobody cared - Thinkpad 600E <bugme-daemon@bu...> 2006-01-31 07:57:11

Showing results of 588

1 2 3 .. 24 > >> (Page 1 of 24)