1. Summary
  2. Files
  3. Support
  4. Report Spam
  5. Create account
  6. Log in

ASSP 2.1.1 (11364) constantly resets my configuration file

Moderators: pdreissen, fribo

ASSP 2.1.1 (11364) constantly resets my configuration file

Postby jman177 » Sun Mar 18, 2012 11:49 pm

I was running the latest ASSP 2.1.1 (11364) on Windows 2003 x64 bit with ActivePerl 5.10.1 Build 1008 (32-bit) + Clamav.

Every time I make changes to the ASSP configuration via the web interface it resets my configuration back to the assp.default file I have tried multiple versions of ActivePerl & strawberry to see if that an issue & made sure that I had the correct modules installed.

I tested earlier versions & found that ASSP 2.1.1 (11345) does not contain this issue.

I thought it maybe that the configuration formatting has changed but it looks fine but I even used the default configuration file from 11364 & copied/pasted some of my basic entries in without success.

Please let me know how to fix this issue I am currently staying on 11345 until this issue has been fixed.

Thanks
jman177
 
Posts: 45
Joined: Sun Feb 08, 2009 11:23 pm
Location: Australia

Re: ASSP 2.1.1 (11364) constantly resets my configuration file

Postby hbruun » Sat Mar 24, 2012 1:44 pm

Some of my configuration settings got completely cleared after a crash in version 2.1.1(11364) yesterday.. 'Email Interface' settings were cleared, 'URIBL' settings were cleared...

I'm continuing to get the random crashes in version 2.1.1(11364) on Windows with the latest ActivePerl (32 bit) and my overall message scoring/blocking of spam has dropped from 85% to in the 30s ... I'm hoping the next version corrects these problems.
User avatar
hbruun
 
Posts: 30
Joined: Fri Jul 31, 2009 2:12 pm
Location: Jacksonville, Florida

Re: ASSP 2.1.1 (11364) constantly resets my configuration file

Postby th13fp45s » Sun May 06, 2012 1:15 am

The same problem here! ASSP 2.1.1 (11364) on Debian 6. But this happens just sometimes. Someone know if this bug was fixed on the new version?
th13fp45s
 
Posts: 4
Joined: Sun May 06, 2012 1:12 am

Re: ASSP 2.1.1 (11364) constantly resets my configuration file

Postby thockar » Mon May 07, 2012 5:15 am

This is partly solved in 2.1.1 build 12090 and completely solved in the latest development version 2.1.2 build 12126.

Thomas
thockar
Site Admin
 
Posts: 460
Joined: Mon Mar 09, 2009 7:05 pm


Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest