1. Summary
  2. Files
  3. Support
  4. Report Spam
  5. Create account
  6. Log in
Mantis Bugtracker

Viewing Issue Simple Details Jump to Notes ] View Advanced ] Issue History ] Print ]
ID Category Severity Reproducibility Date Submitted Last Update
0000114 [Devil-Linux 1.4] Bug major have not tried 2011-09-13 10:49 2011-09-23 12:44
Reporter dominicdl View Status public  
Assigned To Smiley73
Priority normal Resolution fixed  
Status closed   Product Version 1.4
Summary 0000114: 1.4.3-2011-09-02 - /etc/sysconfig/config configuration fault
Description After my 'upgrade' from previous testing version of 1.4.3 I was left with these added lines in /etc/sysconfig/config after DISABLE_LVM_AUTOSTART:
# Start ?
START_==""

Not only do they look superfluous, they also break /bin/setup, and to be removed manually before you can load the 'Services' section.

Using save-config does not fix this problem.

If no one else experiences this problem, maybe it is something unique to my configuration?
Additional Information
Tags No tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000193)
Smiley73 (administrator)
2011-09-23 12:44

Fixed in CVS

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-09-13 10:49 dominicdl New Issue
2011-09-23 12:44 Smiley73 Note Added: 0000193
2011-09-23 12:44 Smiley73 Assigned To => Smiley73
2011-09-23 12:44 Smiley73 Status new => closed
2011-09-23 12:44 Smiley73 Resolution open => fixed


Mantis 1.1.8[^]
Copyright © 2000 - 2009 Mantis Group
Powered by Mantis Bugtracker